2013-05-29 17:11:00 // DREAMY

Vaknade som vanligt med huvudvärk och ont och bestämde mig för att hoppa över skolan ännu en dag. Gjorde ett läkarbesök vid klockan ett, men fick inga klara besked om vad felet är. Försöker att kura mig med läsning och ätande - inte så fel (förutom att jag vill bli frisk nu tack, utropstecken). Snart är iallafall sommarlovet här, sommarlovet som jag vill fylla med långa nätter, musik, picknickar, lövträd, jordgubbar, fjärlisjakter, glass, dansande, solsken, lite regn, blommor, fina klänningar och så mycket mer. Sex dagar kvar. Snart fem, snart fyra, snart noll.
➥ Comments


2013-05-26 14:25:18 // GENERAL

Har varit hemma från skolan i några dagar och har fortfarande mått uselt under helgen. Jag vaknar varje morgon med huvudvärk och jag känner mig utmattad så fort jag rör mig. Efter att ha resonerat om saken kom vi fram till att jag nog dragit på mig en inflamation och ett läkarbesök känns nödvändigt. Det kanske inte glädjer er att läsa om mina problem, men jag vill göra min blogg personligare och därför delar jag med mig av hur jag mår och vad jag hittat på de senaste dagarna. Under lördagen har jag och två släkter firat födseln av söta lilla Sigge, morbror Fredde och Annas son. Vi såg på en fin dopningscermoni i kyrkan, inledd av Cornelis Vreeswijks "Turistens klagan" och gick sedan till en lokal två hus bort för att fira ytterligare. Det hela var väldigt fint och rörande. Sedan spenderade jag resten av lördagen med min pojkvän och nu ligger jag här själv, i söndagsångest på min säng, med tanken att jag måste plugga. Men med värk i kroppen känner jag mig inte särskilt motiverad till något, förutom att kanske läsa en av de två böcker jag fick hem i brevlådan häromdagen. Jag får väl se om det blir något gjort. Kram på er iallafall!
➥ Comments


2013-05-22 13:21:00 // ANIMALS

Har spenderat min morgon med att göra frukost.
Och tvätta Max, som först vägrade att gå in i duschen och sedan försökte se så olycklig ut som möjligt. Nu väntar skolarbete.
➥ Comments


2013-05-22 00:25:00 // GENERAL

På bilden ovan syns lillstora Max som roar sig med att krossa det hav av blåsippor som valde att växa vid vår altan.
Jag får väl börja med att ursäkta för min frånvaro. Jag noterar ju faktiskt att en del går in på min blogg, men ändå har jag inte haft ork att skriva eller visa upp några bilder. 
År ett på gymnasiet leder mot sitt slut och kurser prickas av en efter en, men det känns ändå som att en hel hög "har-att-göra-klart"-grejer samlats i små hörn som jag ignorerat. Med skolarbetet klart kan jag andas ut, men än är jag inte där så försök stå ut lite till, jag lovar att bättra mig sedan. Tills dess får ni kika på det här urvalet från min kamera som är ett enda virrvarr av motiv och tillfällen, men äsch.

Då skogen fylldes av vitsippor, då var jag glad.
Körsbärsblom, så vackert så.
Pojken som stjäl min tid (även känd som posarN).
Bakade cupcakes för någon vecka sedan i väntan på gäster som skulle anlända till min "födelsedagsfest".
Men överglänstes av de första gästerna som spenderat en hel dag till att skapa den här. Otroligt fin och så himla god, värmde både i hjärtat och magen. Tack Christian, Moa & Olivia!
Så småningom fylldes köket med folk.
Och fram mot midnatt dansades det som bara den.
Några dagar senare åkte min klass och jag till vår lärares hem för att umgås, fotografera...
... och grilla.
 
Sådär, ett mycket rörigt inlägg levererat! Jag hoppas ni har det bättre än jag, för det känns som att stress och huvudvärk vill sluka mig just nu, men det ska nog bli bättre snart. Lovet är bara någon ynka vecka bort och sommaren har anländit så jag ska egentligen inte klaga, men som sagt - hoppas ni har det bra! Kram!

 
➥ Comments


2013-05-09 18:51:15 // DREAMY

➥ Comments


2013-05-07 21:32:13 // DREAMY

Utan strumpor och skor för första gången i år och känner mig mer än lycklig över att kylan är på väg bort.

➥ Comments


2013-05-06 14:49:00 // EATABLE

Bilder från telefonen.
Blev sjutton år i lördags och firade hemma hos pappa då och hos mamma på söndag. Fick en bukett gula rosor av farmor och gjorde brownie-banan-jordgubbs-grädde-bakelser med pappa, någon idé han hade kokat ihop i huvudet som blev perfekt. Förlåt för min dåliga uppdatering, har spenderat så mycket tid med Christian, sökt till idol, haft kalas och hittat på massa saker så har glömt bort det här lite. Hoppas ni hade en trevlig helg i alla fall, kram! 
➥ CommentsLämna gärna en kommentar, kära du. Ha en fin dag.

RSS 2.0