2013-08-29 20:28:35 // GENERAL

Hej fina följare! Idag har jag införskaffat mig en MacBook och kan nu lägga upp bilder mer regelbundet! Ska bara komma underfund med hur allt funkar med retinaskärmen, hm.
Har inte så mycket mer att skriva just nu, så hej svej!
➥ Comments


2013-08-28 21:22:00 // INSPIRATION

   
I fortsatt brist på bilder får ni bilder som inspirerar mig (funna på tumblr).
 
➥ Comments


2013-08-27 13:36:39 // NATURE

Har inte hunnit köpa datorn ännu, men ska förhoppningsvis göra det i veckan! Så då hoppas jag också att jag kan börja lägga upp mer regelbunda inlägg. Tills dess, ha det toppen!
➥ Comments


2013-08-20 18:48:00 // TRIPS

Åkte till Göteborg med Christian förra veckan för att ta vara på den sista veckan av sommarlovet tillsammans. Vi gick omkring i secondhand- & antikbutiker, ut på resturang, sov på hotell, åt hotellfrukost (ungefär super gott) och kände oss vuxna och avstängda från resten av världen på något vis. På tåget hem var jag trött och hade ont i fötterna efter ha gått gata upp och gata ner genom Göteborg och Haga, men det var så himla mysigt att vara där med finaste Christian och jag älskar nog den staden så det var det värt. 
Tog inte allt för mycket bilder, men här är några, de flesta från andra dagen i Haga:
 
Hotellet var inrett på gammaldags vis och det var väldigt fint.
 
Letade lite bland vinylskivorna och fikade på Rockhouse första dagen.
 
Begav oss andra dagen till Haga och letade kläder i secondhandbutiker.
 
 
Och tittade på hantverk som jag bara måste samla på mig när jag börjar tjäna lite pengar.
 
 
Christian hittade den här krabaten bland gamla möbler och jordglobar, men den fick bo kvar i Göteborg.
 
Med mig hem fick jag den här fina klänningen..
 
och blusen ovanför (samt nya solbrillor & ett par skor).
 
Började skolan idag, vilket inte kändes så överdrivet roligt, men fick iallafall tillgång till en dator med photoshop så att jag kunde uppdatera lite här. Ja, det var allt för nu, kram.
 
 
➥ Comments


2013-08-18 15:09:00 // GENERAL

I fortsatt brist på egna bilder får ni andras fotografier som inspirerar mig (funna på tumblr). 
 
Festivalen igår var toppen, massa leenden och fina människor överallt. Och fin musik såklart! Fågelle som var en av musikerna var så himla häftig, annorlunda, duktig och egen. 
 
Ja hursomhelst, gårdagen var himla rolig, är dock ganska slut efter två timmar sömn i ett icke-regntätt tält på hård mark med virus i kroppen, men äsch det var värt det.
➥ Comments


2013-08-17 15:23:00 // SELFIES

Sitter och väntar på att tiden ska gå med nässpray och värktabletter nära till hands. Ska trotsa detta virus och gå på en liten festival ikväll, vilket kanske inte är det smartaste valet, men jag har bannemej taggat för det här allt för länge för att sitta hemma och glo på Sherlock Holmes. Uppdrag: skaffa dator går sådär. Pengarna räcker inte än och jag har inte fått min lön heller så därför får ni se snygga bilder av mig med nyinköpta solbrillor och snyggaste håruppsättningen genom mammas laptopkamera lite längre. Börjar dock få abstinens av photoshop-frånvaron så detta måste lösas nu. Nej nu är det dags att leta upp tältet och packa ner nässprayet. Ha det så bra, kära läsare. 
➥ Comments


2013-08-10 18:06:42 // GENERAL

Min dator har krånglat länge och bestämde sig idag för att säga adjö. Får inte igång den och därför kommer det nog bli ett uppehåll här tills jag kan köpa en ny dator. Väldigt tråkigt eftersom jag fann lite inspiration bara häromdagen att få igång bloggandet igen. Jaja, det finns inte mycket att göra just nu, bara hoppas ni hänger kvar!
➥ Comments


2013-08-09 18:39:00 // HÅKAN HELLSTRÖM

Sista arbetsdagen avklarad och väntar nu på Moa och Olivia som jag ska göra soppa och efterrätt med, mums. 
Försökte förgäves bestämma mig för vad jag ska skriva på ryggen av min jeansjacka och sökte efter fina citat i Håkans texter tidigare. Självklart ska citatet, orden, texten eller vad det än blir, komma från hans musik, men vad som ska stå, nej det kommer jag inte underfund med! I mitt grubblande kom mamma ner med en liten presentpåse (för att jag vart duktig, hiho) och i den hittade jag björnbärs- och lakritspulver att smaksätta min glass med! Blev så glad så. Tack, mammut! Måste också nämna att jag fick en fin avskedspresent av damerna Karin & Kristina från jobbet som jag blev väldigt förvånad och glad över den med. Bättre folk att jobba med får man leta efter! Ja, idag är jag på toppenhumör och kvällen kan bara bli bättre, wiho.
 
➥ Comments


2013-08-08 12:12:00 // PEOPLE

Oj vad det känns som att jag kommer få stryk för att ha lagt upp de här bilderna, men herregud ser ni vilka snyggingar? Bilderna är från två underbara kvällar förra helgen. Den första - mys på stranden med bad (kors i taket, jag badar aldrig längre) och picknick tillsammans med fina Christian och den andra - trädgårdsfest hos en kompis där jag återförenades med posarna på bild två, som hade vart iväg på festival i en vecka utan mig, jag fick höra om en pojke och en viss pappa-låt, haha. Vad skulle jag göra utan er, El Chriko, Olga & Moarot? Ni är ju bara bäst.
➥ Comments


2013-08-07 20:47:00 // GENERAL

Införskaffade mig en vinyl med Leo Sayer (endast för att bilden var så fin, förhoppningsvis är skivan också det), en kopp och två singlar igår från Erikshjälpen. Allt gick för 45:- och om jag får säga det själv så lyckades jag bra med mina fynd. Har även köpt en glassmaskin och det är kokosglass ni ser i koppen, mums. Recept hittar ni här.
Jag är inne på min sista arbetsvecka av mitt första sommarjobb - om man bortser från helgen jag fotade under Tall Ships Races, vilket år det nu var - och det känns väldigt skönt. Har hjälpt till på ett äldreboende, fixat i köket där, gått ut med de äldre, hållt dem sällskap lite och annat. Jag förväntade mig nog att det skulle vara mer livligt, men förstod när jag vart där en vecka att de som bor där, inte bor där för att de är just livliga och pigga, men det har ändå vart mysigt. Det finns många härliga människor där, både bland personal och boende och jag kommer troligen sakna att göra frukost till de gamla nästa vecka.
➥ CommentsLämna gärna en kommentar, kära du. Ha en fin dag.

RSS 2.0