2013-04-21 20:25:00 // DREAMY

Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska beskriva eller uttrycka det här, eller snarare känslan över det här, men idag träffade jag Håkan. Håkan Hellström. Hå-kan Hell-ström. I tårar räckte jag fram det brev jag försökt komponera ihop av känslorna jag har för hans musik och honom själv som min största förebild och hjälte, och han tog emot det i ett löfte att läsa allt jag skrivit. Jag visste att jag inte skulle få fram några vettiga meningar och i ett försök mumlade jag förmodlingen något om att jag uppskattar hans fina musik och att jag, som sagt, inte riktigt kunde uttrycka det jag kände i stunden - därefter brevet. Han log, gav mig en komplimang och jag minns inte ens om jag klarade se in i hans ögon. Så som jag har längtat efter den stunden, att få se in i hans ögon, men känslorna stod åt alla håll och mitt hjärta klappade som aldrig förr så jag minns inte om det hände. Att en människa kan väcka så starka känslor, så många känslor på en och samma gång är förunderligt, men samtidigt magiskt. Lyckan blev så intensiv i det ögonblicket att det nästan övergick till någon slags melankoli och mitt i allt, eller snarare en tid efteråt, återstod endast tomhet. Nu när jag har samlat mig och ligger i min säng igen, många mil från Göteborg och stunden som tycktes så verklig, får jag känslan av att allt bara var en dröm. En fin sådan. Och det skrämmer mig att om någon hade frågat mig just nu, om jag hade träffat Håkan, hade jag kanske svarat nej. Det känns liksom som att de sekunderna är så långt bortom verkligheten att de inte alls har existerat. Fast som tur är har jag mina bevis placerade på hyllan i mitt rum, på dörrgalgen och i kameran, så någonstans kan jag ändå låta tanken gro att det faktiskt hände, att sagan blivit sann, att jag träffade min dröm och att han befann sig en halvmeter ifrån mig, en snörvlande, euforisk liten mig.
➥ Comments


2013-04-18 15:34:00 // ANIMALS

Satt på torget och tittade på folk igår...
Och övade på mitt svenskatal i sällskap av en duva.
Jeansjacka idag. Vår vår vår.
Har lyssnat på vackra melodier och fina ord i Håkans nya album hela dagen. Han är bäst. Mer behöver jag inte säga.
Och saknar min Christian som åkte iväg mot Berlin imorse. Eftersom han inte är här får jag läsa små söta lappar han har gjort till mig och längta till det att han kommer hem igen. Tänk att vi varit tillsammans i sju hela månader idag.
➥ Comments


2013-04-16 19:15:15 // PEOPLE

Var ledig från skolan idag så steg upp och klädde mig i långkjol och väntade på att Olivia skulle komma hit för att agera modell till ett bildspelsprojekt som jag fått i uppgift. 
Klädde söta Olivia i en av mina somriga klänningar och fotograferade för en timme. Åkte senare och träffade min pojkvän en stund (i strålande sol och värme, åh), hade utvecklingssamtal och nu ligger jag och försöker fundera ut ett tal om framtiden, om skönhetsideal i mitt fall, så som många andra förstaårselever antar jag. Det går sådär, men men. 
 
➥ Comments


2013-04-15 20:05:35 // PEOPLE

Idag fyller min favorit arton år så grattis till dig, tusen pussar och kramar!
➥ Comments


2013-04-14 20:39:00 // PEOPLE

Tog emot blivande fotoettor på skolan idag tillsammans med Hanna.
Och så bjöds vi och resten på lite mackor. 
➥ Comments


2013-04-13 14:33:39 // EATABLE

Började dagen med det här..
och melodikrysset med familj. Myspys.
➥ Comments


2013-04-12 23:16:04 // DREAMY

Idag regnade det, men det hindrade inte min dag från att bli toppenbra. Efter att ha kommit hem från skolan då jag framfört en redovisning som jag för en gångs skull blev nöjd med, träffade jag Christian en stund, kramades och åt kakor. Några minuter efter han åkt härifrån insåg jag att Håkan släppt ytterligare två singlar och ett glädjerus tog fart i kroppen. Till sist fick jag se och höra honom sjunga, le och tala om en underlig biljakt och lägga kommentarer som "did I just say cock-book?" i tv och min dag var komplett. Resten av min vakna tid ska jag spendera med lite serier, en bok samt Pistol och Valborg. Jag behöver väl inte direkt försöka beskriva vad jag känner för hans nya låtar förresten, det brukar ändå bara sluta i ordet perfektion.
➥ Comments


2013-04-09 20:32:20 // GENERAL

Jag ska få ordning på sidomenyn. Snart. Blir inte klok på den. Och ursäkta för detta onödiga inlägg.
➥ Comments


2013-04-09 20:02:37 // EATABLE

Fick ett väldigt behov av att baka igår så köpte ingredienser och gjorde kakor.
➥ Comments


2013-04-08 18:45:00 // EATABLE

Möttes av ett banan-leende imorse och kände att det här kommer bli en bra dag.
Inköpte två LP-skivor, Lennon och Simon & Garfunkel, strax innan skolan och har gjort planer för veckan under resten av dagen.
Jag antar att ni har märkt sidomenyn som dykt upp här på bloggen. Målade ankare och små trianglar igår för att kunna få den som jag ville, men naturligtvis ska det krångla och spalten väljer att lägga sig över mina inlägg. Tänker få ordning på detta så fort jag kan. Kram.
➥ Comments


2013-04-08 00:10:00 // DREAMY

Klockan är över läggdags, men jag vill verkligen inte sova trots sömnbristen som tränger sig på. Ibland önskar jag att nätterna var dubbelt så långa som dagarna, det känns liksom på något sätt som att min värld är mer levande under mörkrets timmar än tiden då solen fortfarande skiner. Så istället för att samla krafter inför skolan som börjar på nytt imorgon, ligger jag och målar på en madrass som egentligen borde varit undanplockad och lyssnar på musik. Ack vad jag kommer ångra mig då det är dags att stiga upp om några timmar, kanske bör släcka lampan trots allt...
➥ Comments


2013-04-07 17:55:00 // EATABLE

Äta choklad och läsa om Håkan, det är bra det.
➥ Comments


2013-04-05 12:29:00 // DREAMY

➥ Comments


2013-04-04 14:46:53 // HOLIDAYS

Här är några få extra bilder från påskhelgen. Ovan ser ni farmors påskpyntande, alltid arrangerat med omsorg.
Och hemma hos mormor hade Anna målat ägg. Ja, det är galet hur duktig hon är.
Finare ägg går inte att finna.
➥ Comments


2013-04-02 08:04:00 // HÅKAN HELLSTRÖM

Finaste Håkan Hellström fyller år idag och jag vill bara påpeka att han är bäst och utropa ett stort hurra! Du kommer inte se det här, men hoppas du får en underbar dag. Tusen kramar till dig.
➥ Comments


2013-04-01 15:11:00 // HOLIDAYS

I lördags hämtade mina kusiner upp mig och vi åkte till farmor och farfars stuga vid sjön för att fira påsk. Som vanligt var det lilla huset fyllt med påskpynt.
Och farmor bjöd på mat i mängder.
Liz & Milly, kusin vitamin.
Efter mat och annat skickade farmor ut oss på en runda och när vi kom tillbaka...
... hade påskharen fyllt trädgården med presenter. Jag har dock mina misstankar om vem som hjälpte honom..
Framåt kvällen tände farfar och faster Camilla påskbrasan och där stod vi i kylan och tittade på stjärnorna och elden.
Farmor och farfar, älskar er så.
➥ CommentsLämna gärna en kommentar, kära du. Ha en fin dag.

RSS 2.0