2013-10-01 21:05:00 // EATABLE

 
  1. Smält fettet i en kastrull. Låt svalna. Blanda det med socker, mjölk, salt, vaniljsocker. Dela äggen och blanda i gulorna.
  2. Mosa bananerna och blanda ner detta i smeten. Hacka blockchokladen. Blanda ihop mjöl, blockchoklad och bikarbonat och vänd ner i smeten. Vispa till sist vitorna till hårt skum och vänd ner dem.
  3. Häll blandningen i väl smord, bröad form med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Grädda i 30-40 minuter, 175°C. Den ska vara knappt klar i mitten för att bli extra saftig. Servera kakan helt kall med en klick grädde eller en kula pecannötsglass.
 

 
Gjorde, som ni ser, banankaka idag och den blev perfekt, saftig och supergod! Ni borde testa det här receptet ni med.
 

Comments

Leave something here:

Name:
Ofc, I'll be back.

E-mail: (won't be published)


URL/Blog address:


Comment:


Trackback
( s t a r t s i d a )




Lämna gärna en kommentar, kära du. Ha en fin dag.





RSS 2.0