2013-07-28 22:21:00 // EATABLE

 
➥ Comments


2013-07-18 15:40:26 // EATABLE

Hade textraden "i regnet som aldrig slutar" i huvudet igår och hade en så himla mysig kväll med fint folk. Den var precis som en sommarkväll ska vara, vi satt i en trädgård, invirad i filtar och skrattade åt världsliga saker. 
Idag försökte jag mig på att göra macaronisar (som jag kallar dem, ok) för andra gången och det går framåt, även om jag inte lyckades den här gången heller, suck. Alla bara sprack, hm måste googla det här. Jaja, senare ska jag träffa min fina pojkvän och imorgon blir det Känn ingen sorg (åh, längtar).
➥ Comments


2013-07-17 13:05:43 // GENERAL

Har hunnit få upp tre fjädrar på väggen och köpa en väldigt fin tröja sen jag kom hem. Idag ska jag träffa min kära vän Gustav och senare Moa och Olivia för lite lokal livemusik eller vad man nu ska kalla det. Hoppas er dag blir toppen!
➥ Comments


2013-07-16 21:46:00 // JOURNEYS

Har varit i Italien, vid Toscana, i två veckor med min bror, pappa och hans sambos släkt. Det var mysigt, men väldigt väldigt varmt med 32-38 grader. Här är lite bilder från resan:
 
Efter tretton timmars flygresa, väntande, tåg- och bussresa och en natts sömn vaknade jag till värmen och champagnefrukost för lilla pappa som fyllde 41 (eller ja, 50) år. 
Castiglioni var en fin by med mysiga byggnader som vi besökte några gånger.
Saknar redan all glass, åh.
Titta vad som låg och lurade i sanden framåt kvällen.
De två sista dagarna av vår resa tillbringade vi i Rom. Vi tittade på Colosseum och andra sevärdheter.
 
Hade egentligen tänkt ladda upp fler bilder, men tyvärr gick många filer sönder av någon dum anledning när jag förde över dem på datorn och självklart raderade jag dem från kameran innan jag märkte detta... Jaja, det är inget att göra åt. Ni fick iallafall se lite från resan.
Hoppas ni har ett bra sommarlov, nu ska jag passa på att läsa när jag har tid. Kram!
➥ Comments


2013-07-16 19:05:00 // EATABLE

Åt detta nyss och är äntligen hemma från Italien. Borta kan vara både bra och fint på många sätt, men hemma är bäst. Ska göra ett inlägg med bilder från vår resa snarast. 
Har en vecka av sommarlov nu, tre veckors jobb och en sista vecka ledigt innan skolan börjar. Har så mycket jag vill göra, men så lite tid! Ångest.
➥ CommentsLämna gärna en kommentar, kära du. Ha en fin dag.

RSS 2.0